donderdag 9 mei 2019

Onze laatste hele dag in MassembreHallo iedereen,

Hier zijn we weer met ons reisverslag van vandaag. 
Vanmorgen werden we weer om 7u40 uur gewekt.

Om 8.20 uur konden we zoals iedere dag weer aanschuiven voor een lekker ontbijt: broodjes, kaas, ham, yoghurt, cornflakes, ...

Dan moesten we ons lunchpakket klaarmaken voor vanmiddag, want we zouden de hele dag in het bos doorbrengen.
Vol spanning vertrokken we daarna naar het bos waar we opgewacht werden door de monitoren van Fun Adventure die onze sportdag zouden begeleiden.
Het werd een onvergetelijke dag. We trotseerden allerlei hindernissen op een hoogteparcours boven de vijver en het hoogteparcours over balken en tonnen, kwamen tegen hoge snelheid langs de death-ride naar beneden, sprongen van een pamperpaal en deden allerlei leuke teambuilding activiteiten.


   

Iedereen heeft het schitterend gedaan. Wat een durf hebben onze jongens en meisjes dit jaar!


Na deze leuke dag kregen we nog even de tijd om wat brieven te schrijven.Na een lekkere douche maakten we ons klaar om naar het restaurant te trekken. 
Op het menu stonden frietjes met balletjes in tomatensaus en een muffin als dessert. 


Juf Annelies kreeg van ons een speciaal dessertje, want zij was jarig vandaag.Na het eten kregen we nog even de kans om te oefenen voor onze opvoeringen van vanavond.
De kinderen die niet wilden optreden, mochten even spelletjes spelen.Daarna was het tijd voor een ander hoogtepunt van de week: onze "Bonte Avond". Dit jaar een topjaar met super veel talenten: toneeltjes, dansjes, goocheltrucs en een superleuke afsluiter van DJ Kristof.
Bekijk hier alle foto's van de bonte avond

Zoals iedere dag sloot meester Bart ook deze avond weer af met een boeiend verhaal over 'Klaveren Vrouwke'.